Görüntü0
Görüntü1
Görüntü2
Görüntü3
Görüntü4
Görüntü5

Yarım dalış maskesi Yüzme Anti-sis Cam Şnorkel Dişli Ayarlanabilir Kemer ile Anti Kaçak Gözlük Yetişkinler için can CSV

0 Yorumlar
₺576.98 ₺375.03
  • SKU: w208477
İstek listesine ekle
Kategori: Güzellik ve Sağlık

Yarım dalış maskesi Yüzme Anti-sis Cam Şnorkel Dişli Ayarlanabilir Kemer ile Anti Kaçak Gözlük Yetişkinler için can CSV

gövde, td, th { yazı tipi ailesi: Verdana, Cenevre, sans-serif; yazı tipi boyutu: 16 piksel; renk: #636363; } gövde { sol kenar boşluğu: 0 piksel; üst kenar boşluğu: 0 piksel; sağ kenar boşluğu: 0 piksel; alt kenar boşluğu: 0 piksel;} a { renk: #636363; metin dekorasyonu: yok;} a: vurgulu {metin dekorasyonu: yok; renk: #636363;} a: etkin { metin dekorasyonu: yok; renk: #636363;} em { renk: # BD1A1D; yazı tipi stili: normal; yazı tipi ağırlığı: 700;} Yarım dalış maskesi Yüzme Anti-Sis Cam Şnorkel Dişli Ayarlanabilir Kemer ile Anti Kaçak Gözlük Yetişkinler için can CSV

Tanım:

Özellikler:

1. Anti-ultraviyole: Kaplamalı gözlükler, gözlerinizi güneş ışınlarından koruyabilen özel anti-ultraviyole fonksiyonuna sahiptir.

2. Panoramik Görüş: Yüzme gözlükleri, daha yüksek su geçirmezlik performansı sağlayabilen ve göz çevresindeki basıncı azaltabilen yüksek dereceli anti-darbe ve buğu önleyici yüksek teknolojili PC lensleri kullanır.Çerçeve, hem rahat hem de dayanıklı olan sağlam polikarbonattan yapılmıştır.

3. Ayarlanması Kolay: Hızlı serbest bırakma tokalı ayarlanabilir kayış, takılması ve çıkarılması kolaydır.Kemeri baş ölçünüze uyacak şekilde sıkın veya gevşetin.

4. Sızıntı Yok: En iyi uyumu elde etmek için geniş ve esnek gıda sınıfı silikon etek ve rahat burun köprüsü.Ergonomik 3D çerçeve tasarımı, hemen hemen her yüz şekline ve farklı boyutlardaki kafalara uyacak şekilde mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır.

5. İyi deneyim: Gıda sınıfı sıvı silikon kayış ve etek kullanarak, güvenli ve zarar vermez, son derece rahat bir deneyim sağlar.

Farkına varmak:

Gerçek renk farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir.

Izin lütfen 1-3 cm sapma nedeniyle manuel ölçüm.

Tanım:

Adı: Dalış gözlük

Malzeme: Silikon, ABS, PC

Boyutu: resim gösterildiği Gibi

Pil: Hayır

Renk / Stil: resim gösterildiği Gibi

Uygulama: Yüzme, Dalış, Şnorkel, Yetişkinler için

Paket içeriği:

1 x Yarım Dalış Maskesi

Etiketler: maske tuba şnorkelli yüzme, serbest dalış kızlar şnorkelli yüzme, dişli samsung 1630, maske şnorkel çocuk, samsung gear 2 bandje, bisiklet tam koruyucu dişli, maske şnorkel 10 valf, samsung ml1660 dişli, şnorkel temperli cam maske, shimano tam buke dişli.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Etki: göz bakımı
  • Öğe Türü: Diş Telleri ve Destekler
  • Model Numarası: 295996
  • Malzeme: Kompozit malzeme

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler