Görüntü0
Görüntü1
Görüntü2
Görüntü3
Görüntü4
Görüntü5

Meyve ve sebze temizleme fırçası saplı Scrubber Fırça Mutfak Aracı için

0 Yorumlar
₺62.57 ₺29.46
  • SKU: w249604
İstek listesine ekle
Kategori: Ev & Bahçe

Meyve ve sebze temizleme fırçası saplı Scrubber Fırça Mutfak Aracı için

Meyve ve sebze temizleme fırçası saplı Scrubber Fırça Mutfak Aracı için

Şartname: Özellikler:

1.Çok amaçlı elastik kıllar: Meyve ve sebze temizleme fırçamız, en küçüğü bile kolayca deforme olmayan, esnek ve temiz olmayan çok yönlü ve yoğun kıllara sahiptir pores.It evde veya mutfakta temizlik aracı olarak da kullanılabilir.

2.Kullanımı kolay: Sebze fırçasındaki parmak tutucu, fırçayı tutmak için bükmek zorunda kalmadan parmaklarınızı yerinde tutar.Fırçanın içinde kuruması için bir delik de vardır.

3.Yumuşak ve esnek yüksek kaliteli malzeme: Mutfak temizleme fırçamız, yumuşak ve esnek olan ve eliniz gibi doğal olarak bükülebilen gıda sınıfı silikon malzemeden yapılmıştır, bu da mutfak temizleme işinizi daha basit ve kolay hale getirir.

4.Hayatınız için uygun: Bu meyve ve sebze yıkayıcı, hızlı temizlik için patates, havuç, mısır ve daha fazlası için kullanılabilir, bu da mutfağınızın çalışmasını daha basit ve kolay hale getirir.

5.Satış sonrası servis: eğer herhangi bir sorun varsa, hemen bizimle irtibata geçiniz, biz en kısa sürede bunu çözmeye yardımcı olacaktır.

Özellikler:

Boyutu:10 * 10 cm

Malzeme: Silikon

Paket Listesi:

1 X sebze temizleme fırçası

1, Nakliye Hakkında: Ürünü sipariş ettikten sonra, satın alma işleminizi 3-4 gün içinde göndeririz.Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın veya doğrudan bizimle iletişime geçin. 2, İade Hakkında: Mallar nakliye sırasında hasar görürse, 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Geri ödeme için başvururken, alıcı satıcıdan onay almalıdır. 3, Toptan ve Dropshipping hakkında: toptan için, biz sadece gelmesi 3-8 gün sürer indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunacak.Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Parselimi nasıl takip edebilirim?: Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 5,satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?: Satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz uzatmak için yardımcı olabilir it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Aihogard'ın
  • Model Numarası: Temizleme Fırçaları

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler