Görüntü0
Görüntü1
Görüntü2
Görüntü3
Görüntü4
Görüntü5

Bitkileri Duvarlara Tırmanmak ve Asmak için Yapışkan Pedli Bitki Klipsleri Görünmez Yaprak Tasarımı İç Mekan Aksesuarları

0 Yorumlar
₺638.59 ₺472.63
  • SKU: w250597
İstek listesine ekle
Kategori: Ev & Bahçe

Bitkileri Duvarlara Tırmanmak ve Asmak için Yapışkan Pedli Bitki Klipsleri Görünmez Yaprak Tasarımı İç Mekan Aksesuarları

TÜM BİTKİLER İÇİN MÜKEMMELDİR.Bu bitki klipsleri, tüm iç ve dış mekan bitkilerinizi büyütmeyi, tırmanmayı veya takip etmeyi başaracaktır.Bitkilerinizin üzüm kümelerine dönüşmesinden bıktınız mı?Artık değil!Bitki Klipsi ile tüm bitkilerinizi estetik açıdan hoş bir şekilde büyümek için eğitebilirsiniz!

ÇIKARTMALARI KENDİNİZ UYGULAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKMEYİN!Kolay Çubuk Tasarımı ile, bitki klipslerine zaten uygulanmış olan koruyucu filmi soyun ve duvara bastırın!

ZARİF tasarım.Bu Bitki Klipsleri duvarlarda neredeyse görünmezdir ve floranın güzelliğinden uzaklaşmazlar.Hoş bir yeşil renktedirler ve neredeyse her tür yaprakla karışırlar.Arkadaşlarınız sırrınızı bilmek isteyecekler, çünkü bitkileriniz kendi başlarına geride kalıyor gibi görünecek!

YÜKSEK KALİTE VE GÜÇLÜ İNŞA.Evinizde veya elemanlarınızda olsun, bu bitki klipsleri hemen hemen her yüzeye tutunacaktır.Çalışmak için çok büyük bir bitki bırakmamak.Ayrıca toksik değildir ve çevre dostudurlar.

BİTKİ SAHİPLERİ İÇİN BİR ZORUNLULUKTUR.Bunlar, bitkilerinizi nasıl büyüttüğünüz için hayat değiştiriyor.Artık herhangi bir bitkiyi herhangi bir yönde yetiştirebilirsiniz.Düğümlerin gövdelere zarar vermeden noktalara kolayca bağlanmasına izin vererek ve yolculuğu boyunca gerekli desteği vererek bitki büyümenizi geliştirin.

Renk: yeşil

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

200 x yaprak tutucu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler