Görüntü0
Görüntü1
Görüntü2
Görüntü3
Görüntü4
Görüntü5

2 Adet Golf Vuruş Eğitmen Yardım, Golf Eğitim Atıcılar, Alaşım + Nano Malzeme, Mini Golf Pratik Eğitim Yardımları

0 Yorumlar
₺729.65 ₺437.79
  • SKU: w287890
İstek listesine ekle
Kategori: Spor & Eğlence

2 Adet Golf Vuruş Eğitmen Yardım, Golf Eğitim Atıcılar, Alaşım + Nano Malzeme, Mini Golf Pratik Eğitim Yardımları

2 Adet Golf vuruş eğitmen yardımı, Golf eğitim atıcıları, alaşım + Nano malzeme, Mini Golf uygulama eğitim yardımı [Ürün malzemesi]: Malzemelerin ve detayların mükemmel kombinasyonu, ürün malzemesi metal alaşım + nano aşınmaya dayanıklı malzemedir.Patentli tasarımı amaçlayan hattı, ürün güçlü ve aşınmaya dayanıklı, ürün boyutu 43x43x17. 5mm.tasarım roman, ve ürün hassasiyetle yapılır, bu bir ürün ve bir sanat eseri.

[Gerçek Top Eşit Ağırlık]: Uluslararası bir golf topunun ağırlığına eşit, ağırlık 46 gram ile aynıdır ve bir golf topunun ağırlığı ile aynıdır.Antrenör, golf topunun ağırlığını, sertliğini ve boyutunu simüle eder ve golfe yeni başlayanlar için özel olarak tasarlanmıştır.

[Hızlı Bir Şekilde Ustalaşın]: Golf antrenörünün fiili operasyonda ustalaşması daha kolaydır, daha hızlı öğrenir, daha geniş bir kuvvet alanına sahiptir ve görüş hattı boyunca sapmaz.Eğitmen aracılığıyla , her gün 15 dakikalık simüle edilmiş uygulamada ısrar ederek hızlı bir şekilde vuruş becerilerinde ustalaşabilirsiniz, Vuruş becerilerinde ustalaşmak golf becerilerinde ustalaşmaktır.

[Uygulanabilir durumlar]: Golf sahasında çimlerin üzerinde pratik yapabilir veya odada, ofiste veya oturma odası halısında, parkta veya başka bir yerde ritim, denge ve duruş sergilemek için golf antrenörümüzü kullanabilirsiniz.Bu golf eğitmeni ofis, okul veya ev için mükemmel bir seçimdir.

[Büyük Hediye]: Bu, babanız, kocanız, çocuklarınız veya arkadaşlarınız için harika bir golf hediyesi olacak, arka bahçede veya çimlerde oynamayı sevecekler.

Renk: Gümüş

Malzeme: Alaşım + Nano

Paket içeriği:

2 x golf pratik araçları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler