Görüntü0
Görüntü1
Görüntü2
Görüntü3
Görüntü4
Görüntü5

Bisiklet Kauçuk Sapları MTB Tek taraflı Kilitleme Gidon Aksesuarları 3 Bisiklet Süper kaymaz Su Geçirmez Renk Kapak Yumuşak J5I2

0 Yorumlar
₺92.02 ₺55.25
  • SKU: w57518
İstek listesine ekle
Kategori: Spor & Eğlence

Bisiklet Kauçuk Sapları MTB Tek taraflı Kilitleme Gidon Aksesuarları 3 Bisiklet Süper kaymaz Su Geçirmez Renk Kapak Yumuşak J5I2

Tanım

100 % Brand New, yüksek Kalite

Renk: siyah; kırmızı; mavi

Malzeme: kauçuk + alüminyum alaşımlı kilit

Uygulanabilir gidon iç çapı: 22.2 mm

Ürün ağırlığı: 101g

Ürün boyutu: 131 * 34mm

Özellikler: kaymaz, çevre koruma, su geçirmez, şok emme

Özellik:

1. Süper kavrama: Yüzeydeki kaymaz doku, terin yönlendirilmesinde, daha iyi kavramada ve ellerinizin kaymasını kontrol etmede rol oynayabilir.

2. Aşınmaya dayanıklı ve dayanıklı: PE kauçuk çevre dostu ve aşınmaya dayanıklıdır ve yüksek mukavemetli iç astar, sağlam, sağlam ve dayanıklı kavrama manşonunu daha iyi destekleyebilir.

3. Rahat şok emilimi: poliüretan köpük kauçuk elastik yastıklama el yaralanmalarını azaltır ve mükemmel konfor sağlar.

4. Su geçirmez ve toz geçirmez: Gidon takıldıktan sonra toz, yağmur suyu, döküntü vb. Etkili bir şekilde önleyebilir.gidona girmekten.

5. Geniş uygulama yelpazesi: 2.22 cm çaplı gidonlar ve standart çaplı gidonlar çok amaçlı olarak uygulanabilir.

Notlar:

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterir ve gerçek renk aşağıdaki resimden biraz farklı olabilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, istediğiniz zaman benimle iletişime geçebilirsiniz, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak yalnızca referansınız için.

4. Karışık ürün, renk ve ebat siparişlerini kabul edebiliriz.Miktar ne kadar yüksek olursa indirim de o kadar yüksek olur.

Paket içeriği:

1 çift bisiklet gidon

merhaba çocuklar, mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.Mallar hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz .Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

  • Malzeme: Alüminyum Alaşım + Kauçuk
  • Kaynak: Anakara Çin

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler