Görüntü0
Görüntü1
Görüntü2
Görüntü3
Görüntü4
Görüntü5

Modern, Balon Kız, Ev Dekorasyonu, Heykelcik Minyatür, Figür Heykeli, Heykel, Oturma Odası, Ms Tavşan, Dekor Dekoratif, Masa Sanatı

0 Yorumlar
₺1 024.97 ₺727.72
  • SKU: w62440
İstek listesine ekle
Kategori: Ev Dekorasyonu

Modern, Balon Kız, Ev Dekorasyonu, Heykelcik Minyatür, Figür Heykeli, Heykel, Oturma Odası, Ms Tavşan, Dekor Dekoratif, Masa Sanatı

Sahip olmayı hak ettiğiniz en iyi ürün, en iyi fiyat.

Anahtar noktaları:

Zarif kız heykel, büyük işçilik, renkli el boyaması.İyi renkler, duruş ve form özellikleri.En kaliteli ince reçine ile üretilmiştir.

Bu dekoratif bayan heykeli, her dekora sofistike bir dokunuş katar.Harika detaylı, duygusal heykelcik.

Mükemmel işçilik ve zarif görünüm Ev / Ofis / Bar / Kafe / Restoran için geçerlidir misafirlerinizin dikkatini çekebilir ve zevkinizi gösterebilir.Evde koymak, evin sanatsal atmosferini artırabilir ve ev hayatımızı zarif ve modaya uygun hale getirebilir.

notlar:

1: Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif bir hataya izin verin.Lütfen 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

2: Nedeniyle farklı görüntüler ve aydınlatma ekipmanları, resim ürünün gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

3.Paketleme ve nakliye için kesinlikle mükemmel ürünü seçeceğiz.Mağazadaki el sanatları %100 % mükemmel olamaz, pls ürünün yüzeyinde ezik/düzensiz renk olabileceğini anlayın.Anlayışınız için çok teşekkür ederim!

Etiketler: vinil balon tavşan, heykel lapis, balon 4 tavşan, büyük tavşan heykeli, alamet heykeli, modern heykeller insanlar, tavşan alice heykeli, bejamin tavşan balonu, 6 heykel, heykeller modern.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: reçine
  • Geçerli tatiller: Noel / Çocuk Bayramı / Doğum Günü / Evlilik / Sevgililer Günü
  • Tema: İnsanlar
  • Bölgesel Özellik: Avrupa

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler