Görüntü0
Görüntü1
Görüntü2
Görüntü3
Görüntü4
Görüntü5

Hızlı Teslimat 30 ml/Şişe Profesyonel Dövme Mürekkep Dövme Pigment seti Kalıcı Makyaj Pigmentler Renk Dövme Vücut Sanatı Güzellik Araçları

0 Yorumlar
₺526.54 ₺389.66
  • SKU: w65672
İstek listesine ekle
Kategori: Dövme ve Vücut Sanatı

Hızlı Teslimat 30 ml/Şişe Profesyonel Dövme Mürekkep Dövme Pigment seti Kalıcı Makyaj Pigmentler Renk Dövme Vücut Sanatı Güzellik Araçları

Tüm pigment ne Katman ne de solmaz.Bir gram pigment suda tamamen çözünür ve rengi çok hızlı bir şekilde gösterir.Cilt pigmenti kolayca emer, onarımdan sonra solmaz, renk çok pozitiftir.

Tüm pigmentler sterilize edildi (gama ışınları ile)

Nakliye

Gümrük Muayene nedeni için, nakliye süresi aşağıdaki ülkeler için daha uzun sürebilir: Rusya, brezilya, italya, ispanya, israil, Hindistan, tayland, Doğu Avrupa, Güney Amerika ve Africa.It parsel teslimatı için 30-45 gün sürebilir.Lütfen teklif vermek için dikkatli olun veya bu alıcılar için hızlandırılmış nakliye ücreti için bizimle iletişime geçin.Öğeyi teklif ederseniz, lütfen parseli sabırla bekleyin.

Bazen, nakliye tatillerden, etkinliklerden ve diğer belirsizliklerden etkilenebilir, parsel zamanında gelmediyse, daha fazla ayrıntı için lütfen bizimle iletişime geçin.

Birçok ödeme yöntemi mevcuttur Waterplus.com.tr , kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri ve Western Union).Aşağıdakiler için en uygun yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak Waterplus.com.tr tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar serbest bırakılmayacaktır.

Biz sadece Aliexrpess teyit adresine gemi.Lütfen ödeme yapmadan önce adresinizin doğru olduğundan ve Telefon Numarasının doğru olduğundan emin olun.posta kullanımı için sağlanmalıdır, parselin sorunsuz bir şekilde teslim edildiğinden emin olun.

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Malları sadece küçük bir değerle kişisel kullanım için "hediye/örnek" olarak işaretledik, sadece gümrüksüz hale getirmenize yardımcı olmaya çalışın.

Müşteri Memnuniyeti

Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnuniyet kararlıyız.

Herhangi bir sorun veya sorununuz varsa, herhangi bir kötü geribildirimden ayrılmadan veya herhangi bir anlaşmazlığı açmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin .Müşterilerimize en iyi hizmeti ve ürünü sunmak için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve herhangi bir sorun varsa çözmek için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

Beklentilerinizi aşmak için çok çalışıyoruz.Sektördeki en iyi müşteri deneyimini sunarken,rekabetçi bir fiyata kaliteli bir ürün sunarak geçimimizi sağlıyoruz .

Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanı alır.Teşekkürler!

Tedarikçi Sözü

7 Gün içinde aldıktan sonra bu öğeden memnun değilseniz, lütfen geri gönderin Alıcılar iade etmek için posta ücretini öderler item.Be öğenin orijinal durumuna sahip olduğundan emin olun.

100 ödemeyi iade edeceğiz veya ilgili ürünleri değiştireceğiz.%100 memnuniyetiniz hedefimizdir ve kaliteyi garanti etmek bizim görevimizdir.

Alıcı, parseli göndermeden önce iade adresi için bizimle iletişime geçmeli ve alıcı bize nakliye detaylarını ve tahmini varış zamanını bildirmelidir.İade edilen parsel kaybından sorumlu değiliz.

Etiketler: amerikan klasik dövme mürekkebi, sonsuz dövme mürekkep kırmızı, dinamik orijinal dövme mürekkebi, ınkbox dövme amazon, tanımsız pantolon, ücretsiz dövme kitleri yeni başlayanlar, özel dövme setleri, epoksi mürekkep seti, sumi ahşap kalem, dinamik dövme mürekkebi.

  • İşlev 2: dövme boyası
  • İşlev 3: DİNAMİK Dövme Mürekkebi
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Renkler: 7/14/21 Renkler
  • Model Numarası: mürekkep10, dövme pigmenti
  • Uygulama: Kalıcı makyaj pigmenti
  • İşlev 1: Microblading Pigmenti
  • İşlev 5: kalıcı ruj
  • özellik: Kolay Boyama
  • Kapasite: 30ml
  • Öğe Adı: Kalıcı Dövme Makyaj Pigmenti
  • İşlev 7: Dövme mürekkebi
  • İşlev 6: Kalıcı makyaj için pigment
  • İçin kullanılır: Kaş Eyeliner Dudaklar Kalıcı Makyaj
  • İşlev 4: dövme kaş mürekkebi

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler