Görüntü0
Görüntü1
Görüntü2
Görüntü3
Görüntü4
Görüntü5

2 adet / takım Orman Orman Hayvanları Perde Tieback Tutucu Kravat Çocuk Odası Holdback Perde Askıları Dekorasyon Aksesuarları

0 Yorumlar
₺164.22 ₺110.12
  • SKU: w71994
İstek listesine ekle
Kategori: Ev Dekorasyonu

2 adet / takım Orman Orman Hayvanları Perde Tieback Tutucu Kravat Çocuk Odası Holdback Perde Askıları Dekorasyon Aksesuarları

Belirleme

Ürün adı: peluş hayvan perde bağlama toka

Malzeme: peluş

Hayvan boyutu: yaklaşık 29 cm / 11.4 inç uzun

Kordon uzunluğu: Carla streç 53 cm / 20.8 inç

Renk: gösterildiği gibi

Tanım

Yüksek kaliteli peluş, yumuşak kumaştan yapılmış, dokunması rahat, hafif, deforme olmayan, uzun ömürlü, temizlenmesi kolay.

Yaratıcı sevimli hayvan tasarımı, moda stil, dayanıklı, çevre koruma, sevimli, güzel, şık, çocuklar, kız arkadaşlar, erkek arkadaşlar için uygun pratik perde bandı ve sevimli oyuncaklar.

Duvarları kırmaktan veya matkap uçlu kancalar takmaktan nefret ediyorsanız, bu sizin için başka bir seçenektir.Bu basit yaratıcı perde tutucuların kullanımı kolaydır ve perdeleri kancasız tutabilir.Arkadaki hassas elastik düğmelerle, perdenin uçmasını önlemek için lastik bandı düğmeye takmanız yeterlidir.

Herhangi bir yere bağlanabilirler ve bunları kullanmak istemediğinizde oyuncak veya dekorasyon olarak bir masanın üzerine koyun.Evinizi bu harika hayvan perdesi ile dekore edin ve size iyi bir ruh hali verin!

Bu,hem sevimli hem de güzel,çocuklarınıza ve yetişkinlerinize hitap eden yüksek kaliteli bir peluş hayvan,sevimli stil,sadece iyi dekoratif etki sağlamakla kalmaz,aynı zamanda çocuklarınız ve sevimli odanız için pratik perde askıları sağlar,perde,yatak örtüsü,bebek kreşi,çocuk banyosu, balkon terası, dış mekan perdesi için uygundur,oturma odası, yatak odası ofis, vb.

Ürün listesi

2 * peluş hayvan perde bağları toka

İlginiz için teşekkür ederiz, Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Modern Tarz
  • Tip: Perde Direkleri, Parça Ve Aksesuarlar
  • Desen: Çizgi film
  • CN: Shanghai
  • Kumaş Türü: Diğer

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler