Görüntü0
Görüntü1
Görüntü2
Görüntü3

NuoNuoWell 2 Xgrass Yaprak Çöl Yapay Bitki Nadir Bahçe Bonsai Etli Bitkiler Peyzaj Sahte Çiçek Ev Dekor

0 Yorumlar
₺302.64 ₺226.98
  • SKU: w7368
İstek listesine ekle
Kategori: Yapay Süslemeler

NuoNuoWell 2 Xgrass Yaprak Çöl Yapay Bitki Nadir Bahçe Bonsai Etli Bitkiler Peyzaj Sahte Çiçek Ev Dekor

Yükseklik: 16.5 CM / 6.5" KAFA Genişliği: 9 cm/3.5" Nakliye

* Ücretsiz Kargo

Biz Çin Post Air Mail ile dünya çapında ücretsiz gemi Çin Post aracılığıyla.Öğe Waterplus.com.tr listelenen adresinize gönderilecektir.Lütfen gönderim adresinizin ve posta kodunuzun doğru olduğundan emin olun.Gönderi yapıldıktan sonra takip numarası ile fark edileceksiniz made.It shippment varış için yaklaşık 15-20 gün sürer.

* Alıcı Bilgileri

Size en güvenilir,uygun fiyatlı nakliye hizmetini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Öğenizi zamanında almazsanız, daha fazla yardım için lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Teşekkürler!

* Nakliye Süresi

Tüm öğeler ödeme yapıldıktan sonra 2 gün içinde gönderilecektir. cleared.It shippment varış için 15-20 gün sürer.

Ödeme

Kredi kartı, moneybookers, western union, T/T vb. Kabul ediyoruz.

Reture Politikası

1. İade veya değiştirme talebi, yalnızca öğenin yeniden alınmasından sonraki 1 hafta içinde ve öğenin yeniden alınmasıyla aynı koşulda iade edilmesinden sonraki taleplerde mevcuttur.

2.İade izni istemek için lütfen bizimle iletişime geçin,adınız, açık artırma numaranız ve iade nedeniniz e-postaya dahil edilmelidir.İade edilen tüm ürünler tüm orijinal ambalaj malzemelerini içermelidir.

3.Lütfen öğeyi dikkatlice yeniden paketleyin.İade edilen ürünler test edilecek ve bulunduğunda hemen alıcıya yeni bir yedek gönderilecektir defective.In uygun bir değiştirmenin mevcut olmaması durumunda geri ödeme yapılacaktır.

4.Öğe kusurlu bulunmazsa, öğe alıcının pahasına alıcıya geri gönderilecektir.RMA numarası olmadan iade edilen ürünler etkisiz hale getirilecek ve gönderene iade edilecektir.Buyes tüm iade posta ve Nakliye ücretlerinden sorumludur.Alıcı, reddedilen ve /veya teslim edilemeyen iade edilen ürünler için ek nakliye ücretlerinden sorumludur.İade edilen kutu veya etikel üzerinde yetki numarası olmadan herhangi bir iade kabul etmiyoruz.

Geri bildirim

1.Yardım için bize sormadan negatif geribildirim bırakmayın, herhangi bir sorun varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin.Size en iyi çözümü vereceğiz.İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

2.Öğeyi aldıktan sonra,öğeyi aldığınızı bize bildirdiğiniz için lütfen bize geri bildirim bırakın.

3.Sistemimiz bize bırakıldıktan sonra geri bildirimi otomatik olarak döndürür.

4.In size daha iyi bir hizmet sunmak için lütfen işleme adil davranın.Geribildirim bizim hayatımızdır, nötr veya olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce, daha iyi bir çözüm elde etmek için lütfen bizimle iletişime geçin.(Yeni Waterplus.com.tr Politikasında değerlendirmeyi reddetmek imkansızdır), çünkü nötr bir geri bildirimi olumsuz bir geri bildirim olarak da görüyoruz.

Etiketler: çiçek ev dekorasyon, Sahte Çiçekler Ev Dekorasyonu, Sahte çiçekler, sonbahar çiçek sapları, plastik dekor, dikim için siyah gül tohumları, succah süslemeleri, kar nilüfer.

  • Tip: Dekoratif Çiçekler ve Çelenkler, Sulu nilüfer
  • Çiçek Tarzı: Çiçek Kafa
  • Neden: Okula Dönüş
  • Sınıflandırma: Yapay Çiçekler
  • Tarz: Çiçek
  • Marka Adı: Nuonuowell'in
  • Model Numarası: Model Numarası.
  • Malzeme: PP

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler