Görüntü0
Görüntü1

Aventik 85FT-4F Ağırlık ıleriye doğru sinek olta Açık Döngü YENİ

0 Yorumlar
₺232.95
  • SKU: w98029
İstek listesine ekle
Kategori: Balık tutma

Aventik 85FT-4F Ağırlık ıleriye doğru sinek olta Açık Döngü YENİ

Tanım:

# 4 Ağırlık ileri Yüzer Fly Olta 85FT 4F renk: Çim yeşil ambalaj malzemesi: OPP ÇANTA

Bunlar en popüler ve en iyi seçimdir.Ünlü bir sinek balıkçısı tarafından tasarlandı ve 6'dan fazla ülkeden insanlar tarafından test edildi ve conclusion.It en iyi döküm hattıdır.

İlk 30 fit kadar çizgi, konik ön ucu nedeniyle daha ağırdır.

Çizginin geri kalanı daha incedir ve koşu çizgisi olarak bilinir.

İleri ağırlık çizgisi, rüzgarlı koşullarda bile uzun atışlara ve daha iyi hassasiyete yardımcı olur.

Toplam uzunluk 85ft.Hepsi bir açık döngü ile

​ Her 5 adet için bir nakliye ücreti alın.

Nakliye: öğe ödeme aldıktan sonra 24 saat içinde size gönderilecektir.Amerika Birleşik Devletleri gönderi: Ürünleri e-Paket ile gönderiyoruz,3 dolara mal olacak.Ve paketi yaklaşık 7-15 iş günü alacaksınız, bazen biraz daha uzun zaman alacaktır.Dünya çapında Gönderi: Biz Çin post posta yoluyla gemi, öğeyi almadan önce daha uzun sürebilir, normalde dünya çapında sevkiyat 18 ila 35 iş günü sürecektir.Ayrıca DHL, FedEx ve EMS olarak ekspres posta da sunabiliriz, bu da daha hızlıdır ve birkaç gün sürer, ancak 20 $veya daha fazlaya mal olur.Acil iseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve size makul nakliye ücretlerini vereceğiz.Biz takip göndereceğiz no.to mallarınızı gönderdikten sonra, gönderiyi takip edebilir ve öğenizi ne zaman alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.Ödeme: PayPal'ı tercih ediyoruz, ancak Batı Birliği ve banka havalesi de destekleniyor.Paypal'ınız yoksa lütfen bizimle iletişime geçin.Kombine nakliye: Nakliye maliyetinden tasarruf etmek için farklı ürünler sipariş etmeniz ve tek bir ödemede ödeme yapmanız önerilir.Daha fazla sipariş vermek isterseniz, nakliye ücretinin olası indirimi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Nazik güvenin için teşekkürler.Dönüş açıklaması: 1. Üç ay garanti verilmektedir. 2. İade nakliye ücretleri alıcı tarafından karşılanacaktır. 3. Öğeyi aldıktan sonra 7 gün içinde iade edin öğe kusurlu ise, yenisini değiştireceğiz. 4. Sadece iyi durumda olan kullanılmayan malları kabul ediyoruz.Lütfen bize 5 yıldızlı geribildirim bırakın.Eğer memnun değilseniz, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, ve biz hemen sorunu çözecektir.İyi günler!

Etiketler: saf olta, erkek olta, rapala balıkçılık çubuklar, olta agars, balıkçılık çubuklar süper diktatör, asi balıkçılık çubuklar, birleşme olta, newport balıkçılık çubuk, biriktirilmiş olta, ferenahai balıkçılık çubuklar.

  • Cetvelle mi değil mi: No
  • Şekil: Kilo İleri
  • Yüzdürme Özelliği: Kayan Çizgi
  • Ölçekli olsun ya da Olmasın: No
  • Marka Adı: aventik
  • Model Numarası: 85FT-4F
  • Pozisyon: Rezervuar Göleti, Nehir, Okyanus Tekne Balıkçılığı, Okyanus Kaya Fshing, Okyanus Plaj Balıkçılığı, Göl, akış
  • Malzeme: PVC örgülü core ile kaplı

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler