Görüntü0
Görüntü1
Görüntü2
Görüntü3
Görüntü4
Görüntü5

Dijital Açı Bulucu Aralığı su terazisi Açı Ölçer Dik İnklinometre Mıknatıslar İletki Cetvel

0 Yorumlar
₺768.73 ₺530.39
  • SKU: w99257
İstek listesine ekle
Kategori: Araçlar

Dijital Açı Bulucu Aralığı su terazisi Açı Ölçer Dik İnklinometre Mıknatıslar İletki Cetvel

Dijital Açı Bulucu 0-90° Aralığı terazisi Açı Ölçer Dik İnklinometre Mıknatıslar İletki Cetvel Emperyal ve Metrik Ölçekler

Bu dijital seviye, tüm açıları dört 90° ' de ölçer quadrants.It dahili 4 güçlü mıknatıs ile hem derece hem de eğimi görüntüleyebilir.Ekran her zaman dik konumdadır, bu da özellikle tepede çalışırken çok uygundur.Bu cihaz sadece yatay ve dikey yüzeyi ölçmekle kalmaz, aynı zamanda tüm eğimlerin yükselme ve düşme açılarını da ölçebilir.

Özellikler:

Hızlı Ölçüm ve Dönüşüm-Ruh fonksiyonu, geniş LCD aydınlatmalı ekran, 0,1°çözünürlük ve 0-90°ölçüm aralığı ile tam açıyı net bir şekilde gösterir.Mutlak ölçüm ve göreceli ölçüm konuşması.

Tesviye için 2 Farklı Kabarcık - Çekül, seviye ve 45 dereceyi kolayca okumanızı sağlayan üstten görünümlere sahip şeffaf ve içgüdüsel yeşil akrilik kabarcıklar, maksimum okunabilirlik sağlar ve alüminyum alaşımlı çerçeve dayanıklılık ve uzun ömür sağlar.

Kullanışlı Manyetik Yüzey-Herhangi bir metal yüzeye sıkıca ve güvenli bir şekilde tutturmak için güçlü manyetik kenar.Kolay asılı ve ücretsiz taşıma için delik ile.

4 Faydalı Fonksiyon-Veri tutma fonksiyonu, Her zaman dik konumda okumak için açılır LCD, düşük pil göstergesi, otomatik kapanma ve hassas eğimleri derece veya mm/m (100 mm/m'ye kadar) olarak ölçme.

Yaygın Kullanım-Ahşap işçisi, ev mobilyası, dekorasyon ve duvardaki konumların ölçülmesi, askılar arasındaki boşluk gibi tesviye için ilgili işler için uygundur.Emperyal ve metrik cetvel daha fazla çalışma imkanı sağlar.

Özellikler:

Malzeme: Alüminyum Alaşım + Plastik

Renk: Gümüş

Ekran Tipi: LCD ekran

Çözünürlük: 0.1°

Doğruluk: 0.2°

Aralığı: 0-90°

Çalışma Akımı:

Etiketler: seekool dijital kamera, dijital bulucu sinyal, dijital Açı Bulucu, lazer seviyesi lg 8145, açısı protractor araç, dijital cetvel optik, ruh canavar onaylı led, ruh canavarı açtı, dijital gümüş ölçekli, dijital damızlık Bulucu.

  • Sertifika: CE
  • Marka Adı: Barry Yüzyıl
  • Kaynak: Anakara Çin

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler