Görüntü0
Görüntü1
Görüntü2
Görüntü3
Görüntü4
Görüntü5

30 Renk Göz Farı Plakası Uzun ömürlü Göz Farı Pigment Pırıltılı Parlak Mat Göz Farı Allık Bronzlaştırıcı Fosforlu Paleti Makyaj

0 Yorumlar
₺469.55 ₺234.87
  • SKU: w206246
İstek listesine ekle
Kategori: Güzellik ve Sağlık

30 Renk Göz Farı Plakası Uzun ömürlü Göz Farı Pigment Pırıltılı Parlak Mat Göz Farı Allık Bronzlaştırıcı Fosforlu Paleti Makyaj

Tanım:

Yüksek pigmentli göz farı paleti, uzun ömürlü bir dokuya sahiptir ve mükemmel makyajınızı uzun süre koruyarak katmanlanması ve harmanlanması, su geçirmez ve ter geçirmez olması kolaydır.30 Renk dahil, farklı ve çarpıcı görünümler yaratacaktır.

Özellikler:

Ürün Adı: Göz Farı Paleti

Fonksiyon: göz farı + allık + bronzlaştırıcı + vurgulayıcı paleti

Renk: 30 renk

Boyutu: yaklaşık 15*15.7*2.1 cm/5.91*6.18*0.83 içinde

Ağırlık: yaklaşık 350g

Paket Listesi:

1 x Göz Farı Paleti

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sık Kullanım: Bu göz farı paletini sık kullanacaksınız çünkü günlük ihtiyaçlarınızı karşılayan 30 renk içeriyor, bu da farklı ve çarpıcı görünümler oluşturmanıza yardımcı olabilir.Bir dizi cilt tonu için mükemmeldir.

2.Yüksek Pigmentli: Uzun ömürlü dokuyu benimseyen göz farı paleti yüksek pigmentlidir, katlanması ve harmanlanması kolaydır, su geçirmez ve ter geçirmezdir ve mükemmel göz farı makyajınızı uzun süre koruyacaktır.

3.Renkleri Keşfetmek: Göz farı paleti çok çeşitli renklere ve farklı dokulara sahip olduğundan size daha fazla makyaj imkanı sunar.Renkleri ve makyaj sanatını keşfetmek için harika.Gündelik, salon, parti, düğün vb.Gibi farklı durumlar için uygundur.

4.En Güvenli Malzemeler: En güvenli malzemelerle yapılan göz farı allık bronzlaştırıcı fosforlu kalem paletimiz paraben içermez ve kullanımı güvenlidir, böylece emin olabilirsiniz.

5.Mükemmel Hediye: İnce işçiliğe ve dikkatli renk eşleşmesine sahip göz farı paleti, Şükran Günü, doğum günü, düğün, Noel ve diğer tatillerde hediye vermek için mükemmel bir seçimdir.

  • Boyut: Full Size
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Parça Sayısı: Bir Birim
  • Yarar: giymek kolay
  • Tip: Göz Farı
  • Üretim Ülkesi / Bölgesi: Çin
  • Su geçirmez / Suya Dayanıklı: Evet
  • Tek renk / çok renkli: Sekiz rengin üstünde

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler