Görüntü0
Görüntü1
Görüntü2
Görüntü3
Görüntü4

DIY Güneş Sistemi duvar çıkartmaları, Uzay Gezegen Duvar Çıkartmaları, Evren Yıldız Sanat Duvar Resimleri Dekor İçin Çocuk Bebek

0 Yorumlar
₺167.68 ₺100.69
  • SKU: w60418
İstek listesine ekle
Kategori: Ev Dekorasyonu

DIY Güneş Sistemi duvar çıkartmaları, Uzay Gezegen Duvar Çıkartmaları, Evren Yıldız Sanat Duvar Resimleri Dekor İçin Çocuk Bebek

Yüksek kaliteli çevre dostu PVC malzemeden yapılmış güneş sistemi duvar çıkartmaları.Çevre dostu ve temizlenmesi kolaydır.Çocuklar da güvenle kullanabilir.

Gezegen duvar çıkartmalarımız, evinizi kolayca dekore etmek için herhangi bir pürüzsüz yüzeye uygulanır.Ve herhangi bir yapışkan kalıntı bırakmadan hızlı yeniden konumlandırma için kolayca soyun.Hasar konusunda endişelenme.

Sınıf için duvar çıkartmalarımız, çocuğunuza gezegenler hakkında her şeyi öğretmek için harika bir eğitim aracı değil, aynı zamanda odanızı dekore etmenin eğlenceli bir yolu.Çocuklar kendi odalarını kendi başlarına dekore edebilir, DIY yeteneklerini geliştirebilir ve kendi duvarını kurmak için hayal güçlerini kullanabilirler.

Çocuk odaları, kız odaları ve erkek odaları, oturma odaları, yatak odaları, çalışma odaları, kreş odası, okul, TV duvarı, kanepe duvarı, koridor, sundurma vb.Dekorasyon için uygundur.Siz ve çocuklarınız için en iyi dekorasyon sanat dekoru.

Güneş sistemi etiketi, çocuğunuzun çekileceğini gördüğünde çeşitli küçük yıldızlardan, göktaşlarından ve gezegenlerden oluşur.Çocuğunuzu bilimin gizemini keşfetmeye yönlendirin.

Yüzey önerisi: Duvar

Boyutu: yaklaşık 35.4x11. 8 inç / 90 cm x 30 cm

Kurulum türü: Kendinden Yapışkanlı

Malzeme: PVC

renk: gösterildiği gibi

Paket içeriği:

1 x Sac Duvar Çıkartmaları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: PVC

İnceleme ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız :

İlgili Ürünler